TAPER TURNING MACHINE

Koneella porakanget voidaan huoltaa eli koneistaa niihin uusi, geometrisesti erittäin tarkka kartio porauskruunun kiinnittämistä varten.

Kiinnityskartion geometrinen tarkkuus takaa kruunulle varman kiinnityksen porakankeen. Kruunun tarkka ja suora kiinnitys edesauttaa suoran porausreiän muodostumista, jolloin porauskruunujen ja kankien menetykset vähenevät.

Laitteessa on kolme symmetrisesti lastuavaa terää. Rakenne eliminoi tehokkaasti lastuamisvoimista syntyvää värähtelyä, joten kartion pinnanlaatu on huippuluokkaa.

Toisaalta koneen kolme lastuavaa terää antaa erittäin suuren lastuvirran. Tämän johdosta laite on erittäin nopea – Markkinoiden nopein.

Kone on helposti liikuteltavissa, joten sen voi viedä sinne missä sitä eniten tarvitaan eli porakankien luo louhokseen. Näin vältetään kankien kuljettamiselta muualle huollettavaksi.

Käytännön kokemusten perusteella rakenne toimii erittäin luotettavasti vaativissakin louhosolosuhteissa.

Koneen lastuavat terät on sijoitettu täysin koneen rungon sisään, joten laitteen käyttäminen on erittäin turvallista. Huomaa että myös koneen ulkopuolle tuleva työkappaleen osa on paikallaan, joten tarttumisvaaraa ei ole!

Koneen käyttö on todella helppoa joten käyttäjälle ei tarvitse järjestää erityistä käyttökoulutusta.

Koneessa ei käytetä lastuamisnestettä, joten laitteen ympäristö-vaikutukset ovat minimaaliset. Lastut kerätään koneen sisällä omaan säiliöön.

TaperTurningMachine:n avulla porakankien käytön ja huollon tuottavuus nousee aivan uudelle tasolle.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja